Recenze

Souhrn recenzí produktu Cviky na břicho:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Oxford

Zpočátku jsem chtěla pořídit stroj levnější, ale po přečtení prvních informací a rozdílů mezi veslovacími trenažéry a posléze po poradě jsem ráda, že jsem zvolila tento. Pro kondiční cvičení bezvadný Používá jej celá rodina. Je tichý, snadná manipulace, dá se sklopit, obzvlášť rádi ho využívají děti. Pouze při nastavení spalování kalorií mne zarazilo, že spaluji stejné množství, když zabírám normálně dle návodu na použití, ale i když si na sedátko jen sednu a s upnutýma nohama jezdím jen dopředu a dozadu a za "táhlo" nezabírám, tudíž se tolik nenadřu a podle mne rozhodně nesimuluji pohyb veslování. Toho si všiml můj 9letý syn. Tak nevím, jestli je to správně, ale moc se nám to nezdá. Prokudt bych rozhodně doporučila, vzhledem k tomu, že nejsme žádní profíci - pohyb je všestranný, tělo bolí ze začátku pěkně. Vzhledem k tomu, že jsme se chtěli hýbat pravidelně a z časových důvodů nejsme schopni 2 - 3x týdně někam docházet, je tohle ideální. Nemusíme nikam, protáhneme se v pohodlí domova a něco pro sebe uděláme.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.03.2010)

jednoduchý na složení snadná manipulace díky kolečkům, což oceňuji obzvlášť na plovoucí podlaze výhoda je možnost sklopení - úspora místa, která je nezanedbatelná tichý chod v porovnání s jinými přístroji přijatelná cena


Recenze Bradla 2v1 inSPORTline LCR-11114B

Výborný pomocník při posilování břicha a tricepsů. Zvedání nohou ve visu je jediným cvikem na břicho , který mým špatným zádům svědčí. Na tento cvik jsou tato bradla ideální! A cvičení tricepsů také pohodlné a bezpečné. Doporučuji jako součást vybavení domácí posilovny.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.09.2017)

Možnost zavěšení na ribstol, nebo přišroubování přímo na zeď Jednoduchá montáž, ale vysoká nosnost Bytelnost výrobku a kvalita zpracování Funkčnost


Recenze Posilovací nastavitelná lavice inSPORTline Curved

Konstrukce a provedení odpovídá ceně, ale pro domácí použití plně dostačuje, těžko za tuhle cenu seženete srovnatelný výrobek, nepůsobí vyloženě špatným dojmem Pokud tušíte význam přídavných prvků, využijete lavičku více než na "leh-sedy", na které jsem ale lavičku původně kupoval Přes veškeré mínusy doporučuji všem, kteří nechtějí investovat horentní sumy do věží a stačí jim nářadí pro základní posilování

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.10.2014)

Jednoduché sestavení Odpovídá domácímu použití Relativně levná záležitost

Čínský výrobek, dost velké vůle vzájemně sestavovaných dílů Nastavení nefunkční v plném rozsahu - špatně provedený svar zabraňuje nastavení na nejnižší náklon lavičky - jednoduše opravitelné, ale nechci zatím do konstrukce zasahovat kvůli povrchové úpravě Jako gymnasta-amatér postrádám návod na cvičení, resp. ukázku možných cviků, protože na lavičce jsou prvky, u kterých naprosto nechápu jejich význam :-)


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline AB Perfect

Již na první pohled se mi líbil, mám problém s uvolněným bříškem a už po prvních dnech používání se cítím lépe

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.12.2009)

malé zařízení dobrá cena jednoduché cviky pro každého stačí opravdu jen několik minut denně

sám nezavolá: dnes jsi na mě ještě necvičil


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline Ab Lifter Easy

doporučuji.po pár dnech je zo znát

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.11.2016)

skladný,ale je to mazec 5 min je fak hudba budoucnosti a to jsme s manželem trénovaní,na hubnutí fak super.doporučuji,nohy ,zadek,břicho,ruce celé tělo je to bezva stroj za pár korun

dřina


Recenze Veslařský trenažér inSPORTline Ocean

díky svému onemocnění páteř v oblasti beder mi tento trenažer velmi vyhovuje, protože tuto partii nenamáhá. Cvičení na veslovacím trenažeru znám z dřívějších návštěv posilovny a proro jsem si jej pořídila domů

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.03.2013)

trenažér splňuje podmínky pro domácí posilování téměř všech svalových partií


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline Ab Lifter Easy

z nedostatku času chodit do fitka neb si cvičím doma s produktem jsem spokojena i přes to, že cvičím je to ze začátku dřina

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.01.2017)

lehce sestavitelný vyhovuje velikostně neb mám málo prostoru rychlá změna polohy náročnosti výsledky pociťuji po týdnu cvičit mohu kdykoliv což mi vyhovuje celková spokojenost

zatím jsem neshledala nic co by mi vadilo


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Rio

Se shrnutím bych počkal na více zkušeností s tímto výrobkem. Hodnotit produkt pár dnů po jeho doručení není u čínských výrobků prozřetelné.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.12.2013)

Jednoduchý domácí trenažér, pro který jsem se rozhodl kvůli akční ceně. Jinak bych asi volil jiný. Trenažér je designově celkem vyvedený a je celkem jednoduchý pro použití.

Na výrobku je znát, že tažná lana se zřejmě brzy opotřebují a bude potřeba je po čase měnit. I samotný výrobce na to upozorňuje v montážním manuálu, že se brzy opotřebují. Považuji za nešťastné (možná nekorektní), že na tuto skutečnost prodejce neupozorňuje zákazníky předem už na samotné stránce výrobku. Možná by pak volil zákazník jiný produkt. Zatím jsem nehledal náhradní díly, doufám, že prodejce pamatuje na to, že bez náhradních tažných lan nelze výrobek používat.


Recenze Posilovač inSPORTline AB Lifter

Potřebovala jsem zpevnit břicho a že zdravotních důvodu nemůžu cvičit klasicky. Přístroj vypadal sympaticky, dala jsem na recenze a po shlédnutí videa ho objednala. Cvičí i dospívající dcera, je to opravdu jednoduché. Dvacet minut na něm uběhne ani nevíte jak. Břicho při cvičení neskutečně zabírá. Zádům to prospívá. U nás je to už taková malá závislost :) Asi to není nic pro chlapy, ale ženám doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.04.2012)

Složila jsem sama během 20 minut. Žádná složitá příprava na cvičení. Cvičí se snadno, jen přítahy jsou fakt makačka.

Není to pro vysoké postavy ( přítel 198 cm. se nevejde)


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline Ab Lifter Easy

Cvičím každý den pár minut a výsledek je znatelný..

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.07.2016)

Při posilování břišních svalů jsem vždy měla problém s bolením zad. Cvičení na tomto stroji je pro mě to nejlepší co jsem vyzkoušela!!


Recenze Recumbent inSPORTline Gemra 3v1

na procvičování horních a dolních končetin nahradi rehabilitaci možnost procvičení břicha a zad tento výrobek bych doporučil

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.01.2017)

masivnost materiálu zpracování, variabilnost jednoduchost cena

nic


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Oxford

Oxford je slušně mechanicky zpracovaný, spojovací materiál je až předimenzovaný a je předpoklad slušné životnosti. Svary by mohly být lepší, ale co chtít víc za ty peníze. Sedadlo je výborné, pohodlné a má zatím hladký a tichý chod. Stabilita je dík třem podpěrám výborná, složením se ušetří hodně místa. Chod setrvačníku je dobrý. Problém je v nášlapných plochách, zarážka pro patu je nízká a naprosto nevhodně vybraná. Je potřeba veslovat v botách a hodně přitáhnout poutání, na boso noha vyklouzne. Při montáži nesouhlasí návod s blisty se součástkami...v návodu je značeny písmeny, na blistech jsou čísla...laikovi by to mohlo připravit horkou chvilku. Na počítadle se mi nepodařilo najít ukazatel záběrů za minutu...ale třeba jsem jen trouba :-) Když ho porovnám s trenažérem Kettler Coach, který také používám, tak Oxford je tišší a má pohodlnější sedadlo, Kettlrt je lépe mechanicky zpracován a má lepší počítadlo...ale taky je třikrát dražší... Každopádně za tuhle cenu je to dobrý trenažér a jeho nákup mohu s klidným srdcem doporučit.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.02.2013)

Tichý chod Pohodlné sedadlo Skládací konstrukce Cena

Zarážky na nášlapných plochách Nesouhlasí popis v návodu a na blistrech Jednodušší počítač


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline AB Perfect Dual

Nenáročný produkt na umístění, pohodlně se vytáhnout a cvičit a poté se lehce přemístí zpět na místo. Výhodou je, že se dá cvičit u televize, nemusí se tedy "hledat" čas kdy cvičit. Další výhodou je, že se dají procvičit i jiné partie než břišní svaly, záleží na fantazii jak pomůcku využít (nohy, ruce, hýždě, zádové svaly, ....).

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.03.2018)

skladnost

přivítala bych další pružiny s vyšším odporem


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline Ab Lifter Easy

Cvičení je efektivní opravdu i když cvičíte jen 5 minut denně.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.07.2016)

kvalita zpracování si myslím, že je více než dostačující za tu cenu, cvičení je ze začátku sice těžké pokud jste začátečník, ale výsledky jsou znát už po pár dnech.

zatím nevím, snad jen zápach z pěnových částí, během 48hod však vyčichl


Recenze Veslovací trenažer inSPORTline RW60

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.10.2019)

Snadná montáž, ( po dotažení se nic nezvedá ;) ) Vše ostatní dle očekávání, super mučidlo!

Hlučnější pojezd, nedočetl jsem se, zda mám/mohu silikonová kolečka nebo kolejnici nějak mazat.


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline Ab Lifter Easy

Zatím máme krátce, ale spodní břicho zabírá perfektně.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.02.2017)

Skvěle procvičí břicho a stehna. Koupili jsme si ho i do práce, tak vždy když jdeme na wc nebo před jídlem odcvičíme si 20 přitáhnutí. Za den jich dám v práci tak 100. Doma dalších 100.

Kupovali jsme 6ks u jednoho nefungoval počítač přítahů. Reklamace v pohodě.


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline Ab Lifter Easy

zatím velká spokojenost, výborná alterntiva pro toho, kdo má problémy se zády a klasické sklapovačky jsou pro něj nemožné

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.11.2016)

skladný, prostorově nenáročný, snadné složení, opravdu procvičí celé tělo, přičemž šetří záda, mám zatím krátkou dobu, ale pět minut zdaleka nedám, nadchnul celou rodinu

snad jen materiál opěrek na kolena se velmi rychle promáčknou, ale zase se vrátí do původní polohy


Recenze Magic Gym inSPORTline 10 v 1

Jsem docela líný člověk chodit do různých fitnes zařízení, proto dávám přednost těmto ,,domácím posilovačům". Jeho jednoduché použití je pro mě zcela vyhovující. Jistě to neby můj poslední nákup a doporučila jsem jej i své kamarádce.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.02.2010)

Dobré procvičení všech tělesných partií Pohodlný Skladný


Recenze Veslařský trenažér inSPORTline Ocean

Doporucuji zenam do 175cm na pravidelny trenink, je to supr

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.01.2014)

Malicky, lehky, skladny, jednoduse smontovatelny, pohodlne sedatko, cvicim zatím chvilku tak nevim, ale ze jsem cvicila cejtim :))

trochu hlucnejsi a musí byt na protiskluzove podložce, jinak při cviceni odjizdi. Prijde mi vhodnejsi pro zeny, vyssi chlap si na nem tak nezacvici (ja mam 175 a je to jen taktak)


Recenze Veslovací trenažer inSPORTline RW60

tento mučící stroj vřele doporučuji, mohou na něm cvičit opravdu všichni

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.07.2016)

úžasný stroj, při cvičení zapojujete celé tělo, neexistuje, pokud správně cvičíte, aby vás bolelo jen něco, buď bolí celé tělo nebo nic :)

zabere poměrně dost místa na délku


Recenze Veslovací trenažer inSPORTline RW60

zatím nelituji a šel bych do toho znovu cvičení je hlavně o osobní motivaci a výdrži, ale veslařský trenažér je pro mě opravdu dobrý pomocník

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.02.2016)

nejlepší domácí "mučící" /posilovací/ stroj co jsem vyzkoušel zatím splňuje víc než jsem očekával, zpevňuje celou postavu, nezatěžuje klouby a na kardio cvičení úplně super a pohodlnější a bezpečnější /úrazy/ než běhání po okolí tichý chod, přehledný počítač, jednoduchá a pevná konstrukce přehledný montážní návod /kdybych nebyl zbrklí, dal jsem montáž na 1. pokus/ hrudní pás součástí balení netlačící sezení /zatím max. 40 min/ zaslán videonávod na týdení cvičení

v návodu žádná zmínka o základní údržbě /asi není nic potřeba/ z počítače nejdou výstupy ani nemá paměť třeba na týden /což zvládají obyč apky na chytrých telefonech/ nutná podložka pod stroj /doporučováno obchodem, ale doporučovaná univezální je krátká !!!/ třetí den přestal fungovat hrudní pás - ještě jsem neřešil, jestli baterie nebo něco jiného na domácí použití cena /v porovnání s rotopedem/, ale NElituji!! žena se toho zatím bojí


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline Ab Lifter Easy

také jsem měl pochybnosti, už nemám :-D. Hlavní výhody: - skladnost a snadná příprava k použití - šetří bederní páteř nesrovnatelně víc než lehsedy, zvedání nohou na ribstolech nebo sklapovačky, ale také je třeba dávat pozor na správný pohyb a zádové svaly jsou cítit (mám ze sportu problematickou bederní páteř, takže mohu posoudit) - když pominu matrketingové kecy, tak tahle mašinka umožňuje podobný pohyb jako zvedání nohou na ribstolech, což je jeden z nejlepších cviků na břicho, ale snesitelným způsobem ... a málokdo si do bytu může dát ribstoly :-) - čtyři polohy obtížnosti, takže břicho se dá zatěžovat plynule a v celém pohybu od počátku, u třetí a čtvrté obtížnosti už se zřetelně zatěžují i ramena a bicepsy, od počátku jedou i vzpřimovače trupu zásadní nevýhodou je to, že to není žádný zázračný přístroj a člověk si všechno musí oddřít a to bolí... pět minut cvičení v kuse z reklamy je už sakra záhul :-D tomu, kdo chce procvičovat břicho a záda a také ramena a paže a nezničit si páteř, to rozhodně doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.11.2016)

funkční, skladný, rychle použitelný, rozumná cena při vcelku ucházející kvalitě - dobrá koupě :-)


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Oxford

spolehlivé a funkční

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.04.2016)

- perfektní na domácí tréning - 2 roky funguje spolehlivě, jen vypadl magnet ze sedačky na snímání, musel jsem ho zalepit

časem by hlavně muži potřebovali větší zátěž, ale nevadí


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline Ab Lifter Easy

tento stroj vydá za 3 stroje v posilovně které posilují stehenní svaly, břišní svaly a bicepsové svaly. Tento stroj používám necelý měsíc a jsem s ním nadmíru spokojen takže ho s klidem doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.09.2017)

je radost na tomto stroji cvičit


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline Ab Lifter Easy

Dobrý stroj na posilování břišních,steheních svalů. Po 7 tnech ačkoliv vidět není nic cítím že jsou svaly pevnější a cítím je. Pro začátek stačí střední obtížnost. extrem je pro blázny a na odvaření zad pro ty kteří nikdy necvičili. *-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.02.2016)

Dobrý. Vypadá to že je i bytelný. Zatím krátce nemohu hodnotit.

Chce to však utahovat jednou za týden "řídítka" pokud už nemůžete a pomáháte si rukama jako já má to tendenci se to uvolňovat.


Recenze Veslařský trenažér inSPORTline Ocean

Pro domácí cvičení mi tento trenažér přijde skvělý. Zboží mi bylo dodání rychle, s dopravcem nebyly žádné problémy. Dva dny po dodání se mi ozval technik (tímto bych ho chtěla pochválit za vstřícnost při výběru vzájemně vyhovujícího termínu a rychlost montáže) a dohodli jsme si termín, kdy se dostaví (stroj je jednodušší než jsem si myslela, možná bych teď už odbornou montáž nepovažovala za nutnou). Pro začátečníky je velmi vhodné video s instruktáží "jak veslovat", nepodceňovala bych ho - aby bylo cvičení efektivní, musí se provádět správně. Trenažér doporučuji, veslovaní je zdravý pohyb :-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.10.2013)

Jednoduchý stroj pro procvičení celého těla Skladnost - dá se složit, poslouží i jako věšák 8 stupňů zátěže mi pro ženu přijde dostačující Velmi tichý chod - čekala jsem rámus a ono nic! Jsem velmi spokojena s komunikací ze strany Insportline Ke koupi jsem se rozhodla po zlevnění produktu - myslím, že zlevněná cena odpovídala kvalitě

Uvítala bych delší pojezd dopředu, abych se "měla kam natáhnout" pro tempo - pro vysokého člověka to může být dost otravné... Trochu mám obavy kvůli řemenu, za který se tahá - snad toho vydrží dost... Zmatečný displej s údaji, např. počítání kcal je podle mě velmi orientační a zbytečné, počítadlo záběrů si zatím bohužel dělá co chce...ale to mě až tak netrápí, hlavní je čas


Recenze Veslovací trenažer inSPORTline PowerMaster

Doma již mám orbitrek.Na veslovacím trenažeru ,ale posiluji i břišní svaly,zádové,ruce a nohy.Zatím jsem spokojená.S klidným svědomím mohu doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.10.2012)

S velovacím trenažerem jsem velice spokojená. Protáhnu si na něm veškeré svaly.Hlavně ty břišní o kterých jsem pochybovala,že je ještě mám.


Recenze Multifunkční hrazda inSPORTline Power Tower PT80

Na svou nízkou cenu se jedná o opravdu robustní kontrukci s dobrou stabilitou a poměrně jednoduchou montáží. Úchyty jsou z obyčejnějšího materiálu, ale zcela plní svou funkci a hlavně nekloužou. Bohužel montážní klíče dodané v balení jsou z velmi měkkého materiálu a po utažení prvních 4 šroubů už neměly původní tvar a matky prokluzovaly.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.01.2018)

Za málo pěněz, hodně muziky robustnost stabilita

montážní klíče dodané s hrazdou téměř nepoužitelné


Recenze Obruč Hula Hoop Spartan Massage Reifen 91 cm

Pro upřesnění hodnotím obruč Hula Hoop Spartan Massage Reifen 91 cm, na Heurece jsou v hodnocení spojovány různé typy! Osobně doporučuji trochu připlatit a koupit těžší.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.02.2015)

Obruč je perfektní, dobře se s ní krouží, je to pomůcka skladná, levná a dá se cvičit i u televize :-) Opravdu mě tolik nebolí záda, snažím se o 5 minut každý den.

nic


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline AB Perfect

Nemám čas chodit do fitka,potřebuji posílit břišní a zádové svalstvo a trochu spravit postavu.Cvičení na AB Perfect mě baví,hlavně můžu cvičit kdykoliv,bez jakéhokoliv omezování časem i místem. Cvičím 2x denně a cítím,že se se svalstvem něco děje-pozitivního.Tento stroj doporučuji všem,kteří chtějí pro sebe něco udělat. S nákupem jsem spokojena.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.11.2009)

Super záležitost pro ty,kteří nemají čas chodit do fitka. Je potřeba udělat něco pro sebe. Posilovat můžu kdykoliv a kdekoliv


Novinky

Nejúčinnější cviky na břicho a stehna

Také vás trápí kila navíc na břichu a stehnech? Pak patříte mezi velkou skupinu žen i mužů, kteří chtějí svou postavu vylepšit. Jaké cviky vám pomohou?


Trik pro efektivní zkracovačky

Zkracovačky jsou skvělé pro posílení horní části břišních svalů, často však nadměrně namáhají krční páteř. Poradíme vám, jak tento oblíbený cvik na břicho provádět efektivně.


Další pomocník pro štíhlé břicho - stahovací prádlo

Nejen speciální cviky, ale i stahovací prádlo dokáže zajistit štíhlé břicho. Hlavně v minulosti se dbalo na útlý pas.