Recenze

Souhrn recenzí produktu Cviky na břicho:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Bradla 2v1 inSPORTline LCR-11114B

Výborný pomocník při posilování břicha a tricepsů. Zvedání nohou ve visu je jediným cvikem na břicho , který mým špatným zádům svědčí. Na tento cvik jsou tato bradla ideální! A cvičení tricepsů také pohodlné a bezpečné. Doporučuji jako součást vybavení domácí posilovny.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.09.2017)

Možnost zavěšení na ribstol, nebo přišroubování přímo na zeď Jednoduchá montáž, ale vysoká nosnost Bytelnost výrobku a kvalita zpracování Funkčnost


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline Ab Lifter Easy

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.06.2019)

Velmi dobrý stroj na cvičení břišních svalů a účinný

V krabici byli rozbalené??? některé části stroje, a na dílu na držení rukou vůbec nepasovali otvory pro šrouby a závity v nich bylo potřeba znovu projet závitníkem aby bylo možné tam vůbec zašroubovat šrouby. S trochou zručnosti se dají oba nedostatky upravit.


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline AB Perfect

1. AB Perfekt jsme rozhodně doporučila Všem, kdo potřebují zpevnit břišní svaly 2. 5 min cvičení denně je super, třeba u sledování televize 3. jsem spokojena a nelitujji zakoupením tohoto produktu

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.10.2009)

1. výborný pro posilování břišních svalů 2. lehko přemístitelný 3. skladný

-


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline Ab Lifter Easy

Nedostatek času na návštěvu různých posiloven mě přivedl při náhodných bolestech pohybového aparátu k myšlence cvičit doma a efektivně Ab Lifter Easy je ideální řešení Chce to jen vůli a vytrvalost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.12.2016)

jednoduchá montáž procvičí se na něm zatím skryté svaly cvičení přináší příjemné pocity

zatím jen klady


Recenze Veslařský trenažér inSPORTline Ocean

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.04.2020)

Rychlé složení a manipulace díky kolečkům. Jednoduché ovládání Dostatečný pojezd i na člověka 183cm vysokého.

Pokud si chce zacvičit dítě, tak displej nenačítá čas ani přítahy, protože nedojede dostatečně daleko, aby ho zaznamenalo čidlo.


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline AB Roller

dobrá domácí alterntiva v den, kdy nejdu na fitness cvičení

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.05.2013)

vynikajcí


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline AB Perfect

Vypadla mi věta v předchozí recenzi na spokojenost nákupu. Takže, když půl hodiny než balík převezmu a zjistím závady. Až manžel zjistil rozdrcení jedné součástky a perforování madla u stroje. Než to reklamovat a posílat zpět,tak na to kašleme a na formu takového nákupu navždy také.Bohužel K. Skalická.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.02.2010)

jako stroj spokojenost.

nic nemám


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline Ab Lifter Easy

S tímto výrobkem jsem velmi spokojená , sama jsem ho smontovala , dle přiloženého návodu a jeho cena je vyhovující . Jelikož se potřebuji udržet ve formě , je to jedinečné cvičení , které mě baví . :-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.07.2017)


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline Ab Lifter Easy

Proč tento produkt? Ab lifter nezabere v bytě moc místa a dá se pohodlně složit a uklidit. Na posilovnu momentálně nemám čas tak tohle mi přišlo jako dobrá varianta. A po vyzkoušení musím uznat, že to co bylo řečeno ve videu je pravda. Pěkně si procvičíte svaly o kterých ani nevíte :D Takže zatím super :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.05.2017)


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline Ab Lifter Easy

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.10.2016)

Funguje přesně tak, jak je uvedeno v popisu. Pro začátečníky je však nemožné cvičit 5 min v kuse, cvičím tedy na pritahy, ale i tak funguje. Vzhledem k tomu, že mám problémy se zády a klasické sedy - lehy jsou pro mě něco nemožného, je toto vhodná varianta. Vřele doporučuji.


Recenze Hyperextenze inSPORTline Hero BTB10

Procvičování zad mě nikdy moc nebavilo, v domácích podmínkách jsem neměl moc možností jak (akorát v leže na podložce) a navíc jsem nikdy neměl pocit, že bych záda nějak dobře procvičil. Před objedníním této lavičky jsem měl trochu obavu, aby se z ní časem nestal zbytečný krám,ale musím říct, že hned po prvním cvičení jsem změnil názor. Procvičování je dost účinné (velmi dobře jsou cítit procvičované svaly) a navíc mě cvičení zád začlo už i bavit. Takže lavičku můžu jen doporučit a hlavně těm, kteří mají sedavou práci, jako já.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.01.2016)

- velmi kvalitní provedení lavičky - pěkný vzhled - bezproblémová montáž podle návodu - možnosti přizpůsobení poloh pro cvičení

nic


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline Ab Lifter Easy

Vřele doporučuji všem kdo nejsou líní cvičit.Již po týdnu byly vidět výsledky.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.12.2015)

Přístroj funguje přesně tak,jak je uvedeno ve všech reklamách. Posiluje přesně ty partie,které jsou uvedeny v návodu.


Recenze Recumbent inSPORTline Gemra 3v1

na procvičování horních a dolních končetin nahradi rehabilitaci možnost procvičení břicha a zad tento výrobek bych doporučil

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.01.2017)

masivnost materiálu zpracování, variabilnost jednoduchost cena

nic


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline Ab Lifter Easy

Zatím máme krátce, ale spodní břicho zabírá perfektně.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.02.2017)

Skvěle procvičí břicho a stehna. Koupili jsme si ho i do práce, tak vždy když jdeme na wc nebo před jídlem odcvičíme si 20 přitáhnutí. Za den jich dám v práci tak 100. Doma dalších 100.

Kupovali jsme 6ks u jednoho nefungoval počítač přítahů. Reklamace v pohodě.


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline AB Perfect

Cvičení je jako, když se houpáte v houpacím křesle.Nebolí záda , což je pro mě nejdůležitější.Žádné mučení tak,že cvičím i několikrát denně.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.02.2012)

Lehké, efektivní cvičení bez bolesti zad.

Nemám výhrdy.


Recenze Veslařský trenažér inSPORTline Ocean

Pro domácí cvičení mi tento trenažér přijde skvělý. Zboží mi bylo dodání rychle, s dopravcem nebyly žádné problémy. Dva dny po dodání se mi ozval technik (tímto bych ho chtěla pochválit za vstřícnost při výběru vzájemně vyhovujícího termínu a rychlost montáže) a dohodli jsme si termín, kdy se dostaví (stroj je jednodušší než jsem si myslela, možná bych teď už odbornou montáž nepovažovala za nutnou). Pro začátečníky je velmi vhodné video s instruktáží "jak veslovat", nepodceňovala bych ho - aby bylo cvičení efektivní, musí se provádět správně. Trenažér doporučuji, veslovaní je zdravý pohyb :-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.10.2013)

Jednoduchý stroj pro procvičení celého těla Skladnost - dá se složit, poslouží i jako věšák 8 stupňů zátěže mi pro ženu přijde dostačující Velmi tichý chod - čekala jsem rámus a ono nic! Jsem velmi spokojena s komunikací ze strany Insportline Ke koupi jsem se rozhodla po zlevnění produktu - myslím, že zlevněná cena odpovídala kvalitě

Uvítala bych delší pojezd dopředu, abych se "měla kam natáhnout" pro tempo - pro vysokého člověka to může být dost otravné... Trochu mám obavy kvůli řemenu, za který se tahá - snad toho vydrží dost... Zmatečný displej s údaji, např. počítání kcal je podle mě velmi orientační a zbytečné, počítadlo záběrů si zatím bohužel dělá co chce...ale to mě až tak netrápí, hlavní je čas


Recenze Hrazda do dveří inSPORTline HR5004

Drobně jsem se pral s jednou nekvalitně obrobenou matkou, která se nedala zašroubovat, ale po určitém cvičení s použitím značné síly dvou protisměrných hasáků, při kterém jsem riskovat stržení závitu, se nakonec dílo podařilo. Jde o prkotinu, ale trochu to člověka přibrzdí v rozletu. Myslím, že jsem v nějakém videu k tomuto či obdobnému zařízení také viděl, jak chlápek rovnou při unboxingu po zjištění, co je to za matky, je rovnou háže do koše a ukazuje, že si tam dává kvalitní a funkční. :-) Možná je to typ pro výrobce, aby si tohle trochu pohlídal. Ale jinak - jak říkám - tohle je jen drobnůstka, jinak to je kvalitní hrazda. Druhou menší nevýhodou je délka přibalených popruhů, v mém případě se mi jeví jako dosti krátké na to, aby se s nimi daly provádět nějaké smysluplné věci. Ale to je spíše bonusový dárek, takže tomuto "na zuby nekoukej" :-) Celkově výrobek pokládám za velmi dobrý, kvalitní, praktický a velmi doporučuji.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.01.2021)

Šiková a jednoduchá instalace a opravdu velmi dobré je, že hrazdu nemusíte mít ve dveřích na stálo, během dvou vteřin ji sundáte. velmi dobré je doplňující přídavné zařízení - bradla


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline Ab Lifter Easy

z nedostatku času chodit do fitka neb si cvičím doma s produktem jsem spokojena i přes to, že cvičím je to ze začátku dřina

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.01.2017)

lehce sestavitelný vyhovuje velikostně neb mám málo prostoru rychlá změna polohy náročnosti výsledky pociťuji po týdnu cvičit mohu kdykoliv což mi vyhovuje celková spokojenost

zatím jsem neshledala nic co by mi vadilo


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Rio

Trenažér mě zaujal nízkou cenou a malými nároky na prostor. Výhodou je také to, že se něm dá provádět více různých cviků. Zátěž je dostatečná pro kondiční cvičení. Trenažér splnil má očekávání. Doporučuji ho ostatním. Bonusem byla doprava zdarma.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.01.2013)

Cena Skladnost Malá váha


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline AB Perfect

Tento stroj jsem si vybrala abych zpevnila břicho po porodu, cvičení na něm je jednoducé a kdykoliv mám čas tak můžu cvičit vzhledem k tomu, že nezabere moc místa mám jej vždy nachystaný. Určitě jej mohu jen doporučit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.12.2011)

lehce skladovatelný masíruje záda


Recenze Veslovací trenažer inSPORTline Brook

Opravdu ideální jednoduchý trenažér pro denní domácí trénování. Splnil moje požadavky. I za dobrou cenu. Cvičím každý den, zatím 35min. a cítím se velice dobře. Doporučuji všem, kdo nechce moc investovat a přesto si chce zacvičit, zlepšit kondici, posílit svaly a určitě i zhubnout :-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.12.2017)

Jednoduchá montáž, nezabírá místo, bezvadně se mi na něm cvičí

Cvičím 2.týden a zatím jsem žádnou nenašla


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline AB Perfect

Rozhodla jsem se pro tento produkt z důvodu bolesti zad. Věřila jsem, že mi tento přístroj určitě pomůže. A zatím tedy rozhodně nezklamal :) Zkušenosti párdenní, ale zatím plná spokojenost. Inhed jsem zaznamenala posílené břicho i v místech kde jsem to vlastně ani nečekala. Už jsem doporučila kamarádce. A určitě doporučuji i pro ostatní a když je nyní i SUPER CENOVÁ AKCE, tak je to dvojnásobná výhra. Není co víc dodat. Všem přeju stejnou spokojenost jako mám teď doma já.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.09.2009)

Vzhledem k tomu, že mám bolavá záda a cvičení jako např. sedy - lehy je pro mě obtížné. Nyní se pro mě cvičení na přístroji stalo zajímavé. Hned po prvním cvičení jsem pocítila posilování. Přístroj je určitě efektivní. A za super cenu !!!! - hledala jsem konečně něco co by mě pomohlo při posilování aniž bych měla odrovnáná záda - super cena oproti konkurenci


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Oxford

spolehlivé a funkční

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.04.2016)

- perfektní na domácí tréning - 2 roky funguje spolehlivě, jen vypadl magnet ze sedačky na snímání, musel jsem ho zalepit

časem by hlavně muži potřebovali větší zátěž, ale nevadí


Recenze Obruč Hula Hoop Spartan Massage Reifen 91 cm

Obruc nezabira tolik mista oproti ostatnim diky jednoduchemu patentu skladani. Ma prijemne barvy (fialova a ruzova),ktere si muzete diky jednotlivym dilum poskladat podle sebe. Vyhovuje mi,ze je tezsi nez klasicke obruce (pres kilo) a ma masazni vystupky, ktere nevycnivaji,ale jsou plynule zapusteny. Nekoho to nejdriv muze bolet, ale je to o zvyku a ja si ji kupovala hlavne kvuli tomu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.02.2015)

skladovani vaha barva

-


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline AB Perfect

Klasické sedy-lehy na rovné zemi jsem přestal dělat, protože mi při nich křupalo v kyčlích. Potom jsem vyzkoušel AB Perfect a s ním to bylo v pohodě. Používám již delší dobu a jsem spokojený. Není to žádný zázračný přístroj, který Vám sám o sobě promění pivní mozol v namakané břicho z posilovny. Ale je to určitě zdravější varianta na klasické sedy-lehy, která Vám může pomoci ve vašem úsilí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.11.2012)

výborné procvičení břicha


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline Ab Lifter Easy

Začátek je velmi těžký, ale již po prvním cvičení je znát účinek. Myslím, že pár minut denně je dostačující. Mám po cvičení dobrý pocit. Pro mne je velmi důležité, že nemusím nikam docházet.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.12.2016)

snadná obsluha

žádné připomínky


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline Ab Lifter Easy

Cvičení je jednoduché, díky možnosti nastavení zátěže (4 úrovně) to zvládne každý. Zabírají přesně ty svalové partie, jak je uvedeno v popise, především břišní svaly. Nezatěžuje záda jako např. cvičení sklapovaček a je o moc efektivnější. Konstrukce je stabilní. Nezabírá doma příliš mnoho místa. Dodání od Insportline bylo bleskové, hned druhý pracovní den po objednávce. Teď už jen mít vůli pravidelně cvičit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.03.2016)

vše

-


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline AB Perfect

Můžu řici, že je opravdu účinný, pociťuji to po každém cvičení.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.11.2009)

velmi pohodlně se na něm cvičí, vůbec nezatěžuje krční páteř je účinný je skladný, lehký no a taky dobrá cena


Recenze Samostojná hrazda inSPORTline Power Tower PT250

Hodně dlouho jsem zvažoval, kterou samostojnou hrazdu objednat a jsem rád, že to vyhrála tato. Moc se mi líbí jak vypadá, nezabírá moc místa a dá se strčit ke stěně. Jednotlivé komponenty vypadají kvalitně a sestavení dle návodu bez problémů. Nejvíce jsem se bál, jak budou fungovat bradla a na "dipy" a musím říct, že se při tom hrazda skoro vůbec neklepe/nenaklání. Nevím jak u vyšších vah (mám 75 kg), ale já určitě doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.12.2020)

Stabilita Design


Recenze Posilovač břišních svalů inSPORTline AB Roller

Doporučuji všem, kteří si nechtějí lámat záda při lehsedech, kteří si chtějí jen tak udržet ploché břicho a nebo se odreágovat, popřípadě uklidnit - fakt funguje.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.11.2010)

Fakt funkční Při cvičení nebolí záda Nízká cena Skladovatelnost Antistresor


Novinky

Nejúčinnější cviky na břicho a stehna

Také vás trápí kila navíc na břichu a stehnech? Pak patříte mezi velkou skupinu žen i mužů, kteří chtějí svou postavu vylepšit. Jaké cviky vám pomohou?


Trik pro efektivní zkracovačky

Zkracovačky jsou skvělé pro posílení horní části břišních svalů, často však nadměrně namáhají krční páteř. Poradíme vám, jak tento oblíbený cvik na břicho provádět efektivně.


Další pomocník pro štíhlé břicho - stahovací prádlo

Nejen speciální cviky, ale i stahovací prádlo dokáže zajistit štíhlé břicho. Hlavně v minulosti se dbalo na útlý pas.